Optimalt med selvsalg

kvinder for indflydelse

Optimalt med selvsalg

 

Jeg har efterhånden brugt selvsalg som min måde at sælge huse på sinde jeg købte mit første hus for snart fyrre år siden. Der er altså derfor heller ingen tvivl om, at jeg virkeligt ved hvad jeg snakker om, og det skal da heller ikke være nogen hemmelighed, at jeg flere gange har brændt nallerne lige netop på grund af min stædighed, og fordi jeg bare ville have, at mit boligsalg skulle være et selvsalg. Samtidigt har jeg flere gange også tjent så mange penge, at alle mine tab til sammen har været en dråbe i vandet ved siden af min profit ved selvsalg. Derfor har jeg altså også så mange erfaringer med selvsalg, at jeg vil tage mig den frihed, at anbefale og råde andre til at foretage deres boligsalg på den bedst mulige måde. Hvad man skal sørge for at gøre klart for sig selv, er at der hverken er en rigtig eller forkert mulighed.selvsalg2 Det er også derfor, at man ikke skal sætte sit hoved fast på en beslutning eller en mulighed, som f.eks. med et selvsalg. Det dur ikke, og du er nødt til at spille på flere heste, og samtidigt også få en ejendomsmægler til at kigge på huset. Så vil du jo få en vurdering, og du vil vide hvad han kan få for dit hus.

Prisen for et selvsalg

Derfor vil du altså også få mere kontrol over dit selvsalg ved siden af, og der er jo ingen der siger, at du ikke kan gøre begge dele. Det er altså også hvad jeg har lært, og ved at gøre dette, sørger du også for, at du ikke bliver snydt, og kommer til at sælge dit hus alt for billigt under et selvsalg. Det er der en stor fare ved at gøre, og hvis du ikke kan få nok penge gennem dit selvsalg, er det altså også bedre at lade en ejendomsmægler tage sig af tingene, og betale ham eller hende for deres service, da det også vil efterlade flere penge til dig i sidste ende.