Nyheder giver mig nye oplysninger om verden

kvinder for indflydelse

Nyheder giver mig nye oplysninger om verden

Med nyheder får jeg flere oplysninger omkring, hvad der sker i min omverden. Måske får vi mennesker en tendens til at sidde i vores egen, lille boble uden at huske på, at vi rent faktisk er en del af noget, der er meget større end os selv. Derfor kan nyheder være en rigtig god ting, for de husker os på, hvem vi er, og hvorfor vi er kommet hertil. Verden er rigtig stor, og der er mange forskellige verdensdele, som indeholder forskellige lande, kulturer, sprog og folkefærd. Derfor er det meget nyttigt, at man engang i mellem går ind på dagens.dk for at læse friske nyheder omkring, hvad der sker rundt omkring i verden. Det er nogle nyheder der betyder noget og der batter rigtig meget. Derfor er det min varmeste og smukkeste anbefaling, at du, med det samme, går ind på dagens.dk og begynder at surfe dig frem til en verden fyldt med gode og meget spændende nyheder, der er med til at give alle mennesker nye og dybe indsigter. Læs mere på http://www.dagens.dk/

 

Nyheder giver nye og dybe indsigter – læs dem

Når jeg er ind på dagens.dk bruger jeg tiden på at læse både lokale og ikke lokale nyheder. Det er simpelthen fordi nyheder giver mig mulighed for at være med på beatet, så jeg kan fortælle alle i min omgangskreds, at jeg ved lidt om hvad der sker i verden. Med nyheder får jeg derfor nye og dybde indsigt i for eksempel, hvad der foregår i Afrika, og om de stadig sulter dernede. Hvi de gør det, og jeg læser det gennem nyheder, vil jeg måske begynde at donere lidt penge til nogle børn i Afrika. Men det hele skal starte med, at man læser lidt om nyheder og hvad de kan bidrage til.