Nyd sommerlandet i en oppustelig kajak

kvinder for indflydelse

Nyd sommerlandet i en oppustelig kajak

En større og større del af befolkningen bliver vaccineret, samfundet lukker op igen bid for bid, og solen skinner – det er i sandhed sommer i Danmark. Udlandet lokker muligvis nu, hvor restriktionerne lempes, men som mange nok opdagede sidste år, så er vores kære hjemland bestemt også dejligt at holde ferie i.

For den naturglade er et kajakeventyr med familie, venner eller alene måske lige det, du trænger til. Med det rette udstyr er turen nemt planlagt og kræver minimal forberedelse – og med en oppustelig kajak kan du blot smide sejltøjet i baggagerummet og køre af sted i din egen bil.

Oppustelig kajak: praktisk, nem at transportere og sikker

Hvis du stadig ikke helt er klar over, hvad forskellen på en oppustelig kajak og en almindelig egentlig er, kan det opsummeres ganske kort: Som navnet måske antyder, er en oppustelig kajak fyldt med luft – som den kan tømmes for og pakkes så kompakt, at du kan smide den i bilens baggagerum. Oppustelige kajakker er svære at punktere med deres mange luftrum – og de fleste modeller kan nemt og sikkert tilpasses, så både en enkelt person og 2-3 personer kan sejle i den.

Vilde soloeventyr og hyggelige familieture i oppustelig kajak

Markedet for oppustelige kajakker er stort og fyldt med muligheder for alle. Uanset om du er en enkeltperson eller forbereder familiens sommerferie inden for landets grænser, findes der modeller, som er skræddersyede til et specifikt antal sejlere – og modeller, der kan tilpasses begge dele. Ud over antallet af sejlere har det terræn, I skal bruge den oppustelige kajak i, også betydning for valg af model. Skal I bare sejle lidt rundt i en stille sø på campingturen, går de fleste modeller nok an – men skal I ud på vildere ture, findes der bestemt også oppustelige kajakker til dette formål