Lederuddannelse for kvinder

kvinder for indflydelse

Lederuddannelse for kvinder

Vi skriver ind i mellem om mindfulness og coaching, og i dag er turen kommet til Coaching firmaet Mindjuice. Grunden til dette er at en af mine gode venner for nyligt har taget deres lederuddannelse, og hun er ovenud begejstret hvilket har gjort mig rigtig nysgerrig. Derfor samler jeg her i artiklen noget af den info som jeg har fundet via søgning på nettet, samt samtale med min veninde.

Mindjuice har eksisteret siden 2007 og er grundlagt af Pernille Lauritsen. Pernille har en Bachelor i Jounalistik fra RUC, og har siden midten af 90érne taget talrige uddannelser indenfor coaching og personlig udvikling. Hun grundlagde Mindjuice sammen med sin veninde Louise Huusom, der nu har dedikeret sin karriere til at arbejde med udsatte børn og unge. De startede helt fra bunden, deres kontor var forskellige caféer i københavn, men det tog hurtigt fart, og i dag tilbyder mindjuice uddannelser i både København og Aarhus. Siden starten da har de uddannet mere end 1 000 coaches, samt undervist hundredevis af ledere fra hele Danmark i kommunikation, teamwork og ledelse.

Det som gør Mindjuice coaching specielt er at de kombinere flere dicipliner og teknikker end traditionel coaching.

De benytter grundlæggende: Traditionel life coaching og blander det med systemisk coaching og kognitiv coaching.

Dertil lægger de:

  • Personlighedsværktøjet enneagram
    Et værktøj der vokser i popularitet og benyttes af store firmaer over hele jorden fra Microsoft til Thai banken Kasikorn.
  • Skyggearbejde med Debbie Ford
    Så vidt jeg har forstået, handler det om at vi har nogle negative sider/karaktertræk som vi ubevidst forsøger at undgå hos os selv, men at vi kan trække resurser fra dem hvis vi lærer dem at kende og acceptere dem.
  • Kraftfuld kommunikation
    Eksempelvis aktiv lytning, blive bedre til at spørge med hv ord, samt at tale ud fra et personligt standpunkt i stedet for “man”.

En mindjuice uddannelse kan anbefales til alle, der vil lære mere om dem selv og andre. Ønsker at opnå større nærvær og forståelse ved kommunikation og i samværet med andre, uanset om det er familie, venner eller i karriere sammenhæng.