Har du brug for et parkeringsselskab? Læs her

kvinder for indflydelse

Har du brug for et parkeringsselskab? Læs her

parkeringsselskab

Parkeringsselskaber og deres ansatte er blevet en nødvendighed i dagens Danmark, hvor det ikke drejer sig om hvorvidt der er behov for det, men hvem der skal varetage opgaven, og hvem der kan gøre det bedst muligt, og være til tjeneste for grundejeren, og ikke mindst grundejerens ansatte og kunder.

Det handler om at finde og bruge de mest moderne løsninger, så der ikke opstår forvirring og misforståelser, derfor er tiden også løbet fra både gæstelicenser og mærkater der skal placeres manuel, hvor det nu handler om digital kontrol ved hjælp af såkaldt ANPG-teknologi, som politiet også anvender til automatisk nummerpladegenkendelse.

Det betyder at du som kunde slipper for at skulle håndtere og administrere besværlige kort, mærkater og licenser, og herudover styres det nemt via for eksempel din telefon eller computer.

Vælg en partner der kan optræde professionelt og serviceminded på samme tid

Det handler ikke bare om at regulere og håndtere parkeringen på din egen grund, det handler også om at hjælpe folk der har behov for at parkere på vej så de ikke kommer galt af sted, og dermed får en dårlig oplevelse.

Du kan få en partner der er medlem af Parkeringsklagenævnet, hvilket loven kræver af virksomheder der varetager parkeringskontrol på privat grund eller ejendom.

Men der er også mulighed for både 24-timers service, og så naturligvis servicemindede p-vagter der er i stand til at håndtere enhver situation, også hvis du har særlige anvisninger.

Du kan også få råd og vejledning til at få optimeret dit parkeringsareal, hvordan du bedst muligt opmærker selve arealet, og hvordan du laver om på et eksisterende set-up.

Læs mere om fordelene ved at få tilknyttet et parkeringsselskab her og find din virksomheds nye samarbejdspartner i dag.

Hvis nu det skulle være sådan at der er blevet opkrævet en afgift der ikke skulle have været opkrævet, så kan du altid klage, men vær opmærksom på at der altid tages billeder af overtrædelser der vil kunne bruges ved en efterfølgende afgørelse ved domstolene.