Anvend København som et nyt sted

kvinder for indflydelse

Anvend København som et nyt sted

motoriseret

For ikke så lang tid siden var jeg lige en lille tur nede på den Røde Plads på Nørrebro.


Der var mange der kørte forbi mig på elektrisk løbehjul og cykelstierne var fulde af el-cykler. Først blev jeg lidt frygtsom og vidste ikke helt hvad de her ting gik ud på og hvordan der kunne være kommet sådan en forandring! Hvordan kunne de have råd til at købe de her nye el løbehjul, og hvordan fungerede de i grunden.


Jeg noterede mig hurtigt at de fleste el-løbehjul hed Lime, Voi, Circ eller Wind. Inspireret af de unge mennesker tænkte jeg, at hvis de kunne så kunne jeg i hvert fald også! Jeg installerede hurtig en app på min telefon og opdagede til min fornøjelse at jeg kunne bruge en tilbudskode. Online kunne jeg ved at søge finde en VOI rabatkode, som var den app eller applikation jeg havde fået sat op på min mobiltelefon.


Det tog ikke lang tid så kørte jeg rundt i København på et motoriseret løbehjul uden at betale en eneste krone, da kampagnekoden virkede fint. Der er flere steder på nettet hvor de havde rabatkoder til el-løbehjul men der hvor jeg fandt en rabat som jeg kunne bruge på appen, der var der også en del andre interessante kampagnekoder jeg kunne tage i brug. Det er nok ikke den transportmåde jeg vil bruge til daglig, men på ture til København downtown kan det stærkt anbefales!

Med de små på vejen

Det er unfair at de små pus altid skal være ekskluderet fra de her spændende oplevelser! Når vi gør tingene sammen så bliver det så meget dejligere! Ikke desto mindre holder jeg på at ungen er godt beskyttet og har varmen i sin bomuldsforede heldragt og godt pakket ind med bomuldstørklæder. Om børnene så skal prøve et af de her segboards eller et motoriserede løbehjul ved jeg ikke helt. Det er dog godt nok sørens at man ikke lejer airboards på samme måde som med løbehjul. Jeg har dog her fundet en testsider der undersøger segboards, som burde være helt fine til lidt at køre lidt rundt i gården eller baghaven! Hvis du ikke gider at lave det elektroniske, så kan du jo altid ændre dit fokus 180 grader og lave en sæbekassevogn. Det er faktisk ikke så svært, alt du skal bruge er understellet fra en gammeldags barnevogn med alle 4 hjul, noget træ til sider, top og til at sidde på, søm, skruer og andet til at fæstne og samle vognen med, nå ja og naturligvis noget at styre med. Sidst vi lavede vores egen sæbekassebil anvendte vi faktisk en gammel stang fra squatrack, som netop kunne anvendes som en type styrefunktion til sæbekassebilen.


Så her er der masser af inspiration uanset om du skal vælge segboard, el løbehjul eller sæbekassebiler!